Nudimo vam naslednje servise ...

 

Spoštovani poslovni partner, na tej strani vam nudimo osnovne informacije o produktih in blagovnih znamkah za katere nudimo kvaliteten servis. Servisno dejavnost vodimo bodisi z lastno dejavnostjo in kadri ter s široko mrežo pogodbenih izvajalcev. Za zagotavljanje višje kakovosti storitev vam priporočamo sklenitev pogodbe o vzdrževanju tako je vaša skrb o rednem vzdrževanju prepuščena nam, strokovnjakom. Zavedamo se, da je le strokovno in redno vzdrževana naprava varna, ter uporabniku zagotavlja nemoteno obratovanje v težkih in odgovornih pogojih dela.

 

 

TYCO Fire and building product

Pod blagovno znamko TYCO servisiramo in vzdržujemo stabilne gasilne sisteme, ki uporabljajo različne medije za gašenje : VODA, PRAH, PENA. Plinska gasilna sredstva INERGEN, ARGONITE, gasilna tekočina FM 200 in NOVEC 1230.

 

 

ANSUL, ZDA

Pod to blagovno znamko servisiramo kuhinjske gasilne sisteme R 102 in Piranha. V Sloveniji preko 100 objektov ščiti ta zanesljiv gasilni sistem.

 

 

TOTAL – FLN

Gasilniki TOTAL in FLN spadajo v sam evropski vrh, tako po kakovosti izdelave kot po gasilnih učinkih. Za redno in kvalitetno vzdrževanje skrbi mreža servisov širom po državi.
Kontakt :

 

 

TELESTO

Tehnologija gašenja z vodno meglo, projektiranje, svetovanje in vzdrževanje sistemov z najnaprednejšo tehnologijo gašenja ki uporablja za gasilno sredstvo edino ekološko sprejemljivo gasilo – VODO.

 

 

IVECO MAGIRUS

Servis nadgradenj vozil, servis prenosnih in vgradnih črpalk, servis avtolestev ter dvižnih ploščadi.
Kontakt: info@webo.si

 

 

EURO GV

Servis gasilskih nadgradenj, dodelava in predelava vozil, servis črpalk in vgradnih sistemov v vozilih.
Kontakt: info@webo.si ; info@eurogv.si

 

 

SHG SPECHTENHAUSER

Servis in vzdrževanje specialnih potopnih črpalk ŽOLNA.
Kontakt: nejc@webo.si

 

 

WEBER  RESCUE

Servis hidravličnega reševalnega orodja Weber Rescue za področje Slovenije. Nudimo tudi mobilni servis orodja.
Kontakt: nejc@webo.si ; servis@gb.ljubljana.si ; servis.weber@celje.si

 

 

HAIX

Popravila in obnavljanje vrhunske večnamenske obutve v garanciji ali po preteku garancije. Sporočiti nam morate številko artikla, ki je navedena samem čevlju in opisati poškodbo oziroma poslati sliko le-te.
Kontakt: info@webo.si

 

 

CRANE

Servis in vzdrževanje peristaltičnih črpalk za nevarne snovi Elro
Kontakt: info@webo.si