Naprava za prikaz gašenja

Naprava za prikaz gašenja

Naprava za prikaz gašenja
 

 Naprava za prikaz gašenja z različnimi moduli

 

Za usposabljanje gašenja požarov v čim bolj realnih pogojih
Izdelan iz nerjavečega materiala
Velikosti 68 × 68 × 14 cm
Plinski gorilnik
Možnost dokupa različnih simulatorjev gašenja; elektro omarica, elektro motor, koš za smeti, TV ekran, elektromotor, komora za prikaz eksplozije doze pod pritiskom npr. razni preji, …

 

Prikaz je okolju prijazen in nima škodljivih ostankov zaradi CO2-ja ali gasilnih aparatov z vodo. Pri uporabi drugih gasilnih sredstev, kot sta pena ali prah, pa je po vaji potrebno čiščenje naprave. Za nastale ostanke zaradi prahu ali pene je potrebno poskrbeti v skladu s predpisi.

 

Varnostni zaporni ventil tišči vzmet in se odpre le, če odpremo vzvod na ventilu. Nenadzorovano uhajanje plina ni mogoče. Prikaz gašenja lahko prekinemo v približno eni sekundi, če pride do nepredvidenih dogajanj.

 

Propan je s pomočjo varnostnega zapornega ventila, ki ga tišči vzmet in ga mora uporabiti inštruktor, speljan v vodo. Zato je korito za sežiganje napolnjeno z vodo. Izstopajoči plin vžgemo s pomočjo gorilnika. Po prikazu prekinemo dotok plina s pomočjo vzvoda na varnostnem zapornem ventilu tako, da uhajanje plina ni mogoče.

 

Sorodni izdelki