Podkapa comazo

Podkapa comazo

Gasilska podkapa Comazo
 

Podkapa Comazo

 

- dobro se ujema v kombinaciji z zaščitno masko ter zagotavlja odlično zaščito glave in vratu pred toploto in plameni.

- kemijska sestava  zagotavlja učinkovito zaščito pred večino kemičnih snov, tudi pri visokih koncentracijah v primeru brizganja

- raztopina je barvana med postopkom proizvodnje za obstojnost barv

- sestava materiala: 48,5% meta-aramid (Kermel), 48,5% Lenzing FR, 3% Beltron

- standard  DIN EN ISO 11612, EN 1149-5 in EN 13911

 

Lensing®  FR viskoza je sestavljena iz Lensing® vlaken, največjega proizvajalca  viskoznih vlaken v svetu.  Je celulozno vlakno, ki ima v vlakna vgrajen negorljiv pigment. Vlakna vgradijo  v fazi predenja. Kombinacija teh dveh vlaken proizvaja oblačila, ki nudijo odlično udobje, z lastnimi zmogljivostmi za varstvo FR – ognje odporno.

 

Tkanine so sestavljene od 30% do 50% Lenzing FR (FR viskoze), ki so se v mnogih letih izkazale, da zagotavljajo zaščito pred toploto in plameni, kakor tudi pred kislinami in kemičnimi projekcijami (brizganju). Ne gorijo, se ne stopijo in ohranijo svoje mehanske lastnosti.

 

KERMEL / Lenzing FR sestava  zagotavlja stalno zaščito pred nevarnostmi, kot je izpostavljenost ognju in toplotni udari. Idealno za vroče podnebje. Nudijo visoko stopno udobja, zaradi prožnosti in mehke sestave.  V teh tkaninah in pleteninah je na voljo veliko različnih oblačil in spodnjega perila.

 

 

Sorodni izdelki