Komunikacijski sistem Dräger FPS-COM

  Komunikacijski sistem Dräger FPS-COM

  Dräger FPS-COM je prvi komunikacijski sistem, ki je v celoti vgrajen v masko, razvit pa je bil posebej za profesionalno uporabo in je namenjen uporabi v primeru požarov ter službam za ukrepanje ob nesrečah. Modularna zasnova tega izdelka zagotavlja, da ga je mogoče prilagoditi različnim potrebam.
  Šifra:
   
  DODAJ NA SEZNAM POVPRAŠEVANJA

  Komunikacijski sistem Dräger FPS-COM

   

   

  Dräger FPS-COM odlikuje visoka kakovost govora in nudi možnost optimalne komunikacije za različne namene uporabe ob zaščiti dihal. Izpolnjuje tudi visoke zahteve certifikacij in standardov: ATEX / IEC Ex ter tudi EN 136 in EN 137.

  Tehnično konfiguracijo sistema je zaradi modularne zasnove mogoče prosto izbrati. To pomeni, da je komunikacijski sistem mogoče v celoti prilagoditi različnim potrebam.

   

  Pritisnete gumbom za govor (PTT) C-C400 oziroma C-C500 je to različico mogoče uporabljati s širokim naborom digitalnih in
  analognih radijskih enot.

   

  Na voljo so tri različice sistema Dräger FPS-COM:

   

  1. različica:
  ––Dräger FPS-VA: sistem z ojačevalnikom govora (omogoča komunikacijo z neposredno okolico brez radijske zveze).

   

  2. različica:
  ––Dräger FPS-COM: osnovni sistem za radijsko komunikacijo.
  a) Z vgrajenim pritisnim gumbom za govor (PTT) za radijske enote modelov Motorola Waris in Jedi.
  b) S kablom PTT in vtičem Nexus za standardno komunikacijo. V kombinaciji z zunanjim
  Pritisnete gumbom za govor (PTT) C-C400 oziroma C-C500 je to različico mogoče uporabljati s širokim naborom digitalnih in analognih radijskih enot.

   

  3. različica:
  ––Dräger FPS-COM-VA: sistem za radijsko komunikacijo z ojačevalnikom govora.
  a) Z vgrajenim pritisnim gumbom za govor (PTT) za radijske enote modelov Motorola Waris in Jedi.
  b) S kablom PTT in vtičem Nexus za standardno komunikacijo. V kombinaciji z zunanjim pritisnim gumbom za govor (PTT) C-C400 oziroma C-C500 je to različico mogoče uporabljati s širokim naborom digitalnih in analognih
  radijskih enot.

   

  Dräger FPS-COM je na voljo za vse različice izdelkov Dräger FPS 7000 (ESA, PE, RA, P) in ga je mogoče brez težav prilagoditi za uporabo skupaj z maskami Dräger FPS 7000. Sistem brez težav vgradite oziroma ga odstranite, kar olajša čiščenje in razkuževanje. Za napajanje skrbijo standardne baterije tipa AAA.

   

   

   

  Sorodni izdelki