Komplet za preverjanje kvaliteta zraka

  Komplet za preverjanje kvaliteta zraka

  Dräger Aerotest Simultan HP se uporablja za določanje kakovosti dihalnega zraka v visokotlačnih napravah, ki se določa po standardu EN 12 021
  Šifra:
  65 25 951
   

  Dräger Aerotest Simultan HP

   

  Nadzorovanje kakovosti zraka

  Z uporabo Dräger Aerotest Simultan HP se lahko preverja kakovost dihalnega zraka pri kompresorjih za polnjenje tlačnih posod, lahko pa tudi stisnjen zrak v tlačnih posodah dihalnega aparata oziroma shrambi zraka pri kompresorju. Komplet vsebuje vse potrebno za preverjanje kakovosti zraka po standardu EN 12 021. Aerotest temelji na dobro znani tehnologiji Dräger merilnih cevčic, ki zagotavljajo hitro in zanesljivo preizkusno metodo za odkrivanje strupenih plinov na podlagi kemijske reakcije. Komplet omogoča kvantitativno detekcijo različnih potencialnih škodljivih plinov kot so ogljikov monoksid, ogljikov dioksid, vodne pare in olja.

   

  Dräger Oil Impactor

  Novi Dräger Oil Impactor je zasnovan posebej za detekcijo oljnih aerosolov v komprimiranem zraku. To je sistem, ki poleg meritev normalnih olj omogoča tudi merjenje sintetičnih olj, neodvisno od vrste olja in viskoznosti.

   

  Hitra in preprosta uporaba

  S priloženimi nastavki se merilni inštrumenti lahko priključijo na polnilni priključek preko G 5/8 navoja. Meritev je možna tako na 200 bar kot tudi 300 bar sistemih. Meritev traja približno 5 minut, dokler Aerotest ne prikaže indikacije o stopnji kontaminacije dihalnega zraka.

   

  Tehnične lastnosti:
  - dimenzija kovčka 35 × 30 × 8,5 cm
  - teža cca 3 kg
  - primerno za 200 / 300 bar sisteme
  - priključek G5/8
  - pretok zraka 0,2 – 4 l/min

   

  Sorodni izdelki