Na kratko o podjetju WEBO

 

Podjetje WEBO je bilo ustanovljeno 2. aprila 1992 v Ljubljani. Ustanovitelja sta bila WErner Kolodzi, ki je svoje dolgoletne izkušnje s področja ekologije prenesel v Slovenijo in BOjana Hrovatič. Svoje pionirsko delo na področju absorbcijskih in dekontaminacijskih sredstev sta v Sloveniji uspešno začela že leta 1990 in sicer s sanacijo razlitja kurilnega olja v Murglah.

 

Ekološkemu programu pa smo v zelo kratkem času pridružili še vrsto ekskluzivnih zastopstev priznanih tujih proizvajalcev opreme s področja požarne varnosti in civilne zaščite kot so: TOTAL, TOTAL WALTHER, WEBER - HYDRAULIK, VETTER, LOHR MAGIRUS, itd.

 

Od samega začetka smo se na vseh področjih trudili, da našim kupcem ponudimo kompletno storitev, zato smo svoj kader vseskozi šolali in izobraževali, obenem pa skrbeli za organiziran servis opreme, ki jo prodajamo.

 

Z novim tržnim pristopom in dobrimi proizvodi nam je uspelo povzpeti se med največje in najuglednejše trgovce na področju ekologije, požarne varnosti in civilne zaščite v Sloveniji.
Zaradi lažjega obvladovanja kompletnega slovenskega tržišča je bila leta 1995 ustanovljena podružnica WEBO Maribor, ki je nato s 1. julijem 2000 prerasla v samostojno enoto WEBO MARIBOR d.o.o.

 

Danes podjetje WEBO v obeh enotah zaposluje večje število ljudi in je renomirano in uveljavljeno ime na svojem področju na slovenskem trgu. K temu prispevajo zanesljivi sodelavci, redno in sistematično spremljanje novosti na tržišču, celovita in kakovostna ponudba izdelkov iz prodajnega programa ter nenazadnje veliko število zadovoljnih strank.