Kaj je NEO Easy Pow'air tehnologija

 

 

Tehnologija easy pow’air: koncept oblikovanja zračnega toka, ki ga je razvil Leader.

Hitrost in oblika zračnega toka, ki ga ustvari prezračevalnik, vplivata na količino zraka, ki ga prenaša.

Koncept Easy Pow'air, ki so ga razvili pri LEADER-ju, temelji na koncentrirani obliki vetrnega toka, ki se oddaja pri visoki hitrosti, brez turbulence.

Ta močan tok, poveča hitrost in učinkovitost zraka iz okolice na daljavo, da na koncu poveča pretok zraka skozi odprtino.

 

 

Povečan manevrski prostor za gasilske ekipe

Moč in stabilnost zračnega toka, zagotavlja stalen in optimalen izkoristek, medtem ko je prezračevalnik lahko od vrat oddaljen od 2 do 6 metrov. Povečana razdalja med prezračevalnikom in vratno odprtino daje gasilskim ekipam več prostora za neovirano gibanje ob vhodu v stavbo. V kolikor bi želeli, lahko prezračevalnike postavite pred odprtino tudi od 0,90 metra naprej. Večja kot je razdalja od odprtine do prezračevalnika, manjša je raven hrupa v prostoru.

 

Lažje prezračevanje s pročelja stopnic

Možnost odmika naprave in izbira največjega nagiba, nam skupaj omogočata prezračevanje v posebnih situacijah: visoko dvignjena vrata in okna, stopnice pred vhodom, podesti. Z izbranim stojalom ali brez njega lahko tehnologijo Easy Pow’air uporabite tudi za nagib prezračevalnika na -10° za prezračevanje navzdol: zelo praktično pri gašenju požarov pod nivojem nadstropja.

 

Enostavna in hitra postavitev:

Da bi skrajšali čas za postavitev prezračevalnika na mesto, smo upoštevali tudi ergonomijo in preprosto pozicioniranje. Tehnologija Easy Pow’air omogoča avtomatski nagib prezračevalnika na +10°. Ko je dvignjen, ročaj samodejno postavi prezračevalnik pod optimalen kot. Možna je tudi fina nastavitev kota med +10° in +20°.

 

 

 

NEO TEHNOLOGIJA: ZRAČNI TOK OVALNE OBLIKE ZA ŠE BOLJŠO UČINKOVITOST PREZRAČEVALNIKOV LEADER

 

NEO: Vrhunec koncepta Easy Pow’air: Optimalna kombinacija REŠETKA – VETRNICA – OHIŠJE

NEO ustvarja koncentriran tok zraka kot Easy Pow'air, vendar je nenavaden, ker ima navpično ovalno obliko. Ta vzdolžno raztegnjena oblika zmanjšuje izgube na obeh straneh vrat in optimizira količino zraka, ki vstopa skozi odprtino vrat.

 

REŠETKA - VETRNICA - OHIŠJE

Komplementarnost teh treh komponent (njihova tehnična narava in zasnova pretoka zraka) pomaga povečati zmogljivost veternic premera 400 mm (16'') v seriji LEADER.

 

Do 20 % dodatnega pretoka zraka

Ta nova zmogljivost, ki so jo akreditirale zunanje organizacije, omogoča uporabo manjših in lažjih prezračevalnikov med nalogami, ki zahtevajo večje prezračevalnike.

 

Bencinski prezračevalniki

  Piškotki za analitiko
  Ti se uporabljajo za beleženje analitike obsikanosti spletne strani in nam zagotavljajo podatke na podlagi katerih lahko zagotovimo boljšo uporabniško izkušnjo.
  Piškotki za družabna omrežja
  Piškotki potrebni za vtičnike za deljenje vsebin iz strani na socialna omrežja.
  Piškotki za komunikacijo na strani
  Piškotki omogočajo pirkaz, kontaktiranje in komunikacijo preko komunikacijskega vtičnika na strani.
  Piškotki za oglaševanje
  So namenjeni targetiranemu oglaševanju glede na pretekle uporabnikove aktvinosti na drugih straneh.
  Kaj so piškotki?
  Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo in beleženjem piškotkov.V redu Več o piškotkih