Simbolična slika
Simbolična slika
Simbolična slika
Simbolična slika
Simbolična slika
Simbolična slika
Simbolična slika
Simbolična slika
Simbolična slika
Simbolična slika
Simbolična slika

Samoreševalni dihalni aparat Dräger Saver CF

Šifra:
Dihalni aparat za umik v sili Dräger Saver CF s stalnim tlakom omogoča varen, učinkovit in nezapleten umik iz nevarnega okolja. Ta dihalni aparat s kapuco si boste vedno zlahka nadeli, deluje pa praktično samodejno, zato ne potrebnega dodatnega znanja.

 

 

 
DODAJ NA SEZNAM POVPRAŠEVANJA

Dräger Saver CF

 

Ko je čas ključnega pomena

V izrednih situacijah se okoliščine lahko zelo hitro poslabšajo. Zrak se nenadoma napolni z dimom ali strupenimi plini in hiter umik postane edina razpoložljiva možnost. Aparat Dräger Saver CF je dobro vidljiv in je bil zasnovan tako, da ga lahko uporabljajo tudi ljudje, ki nosijo očala ali so poraščeni po obrazu. Ko je enkrat odprt, se aparat Saver CF samodejno aktivira in prične dovajati neprekinjen dotok dihalnega zraka. Aparat Saver CF uporabniku zagotovi neprecenljiv dodaten čas, potreben za varen umik iz območja.

 

Visoko vidljiv, tudi v neugodnih pogojih

Aparat Saver CF je na voljo z mehko torbo ali trdim ohišjem in ga je na potencialno nevarnih območjih mogoče enostavno namestiti na steno na strateške položaje v potencialno nevarnih območjih. Tako črna antistatična ohišja kot živo oranžne torbe so opremljeni s fotoluminiscenčnimi predeli in odsevnimi trakovi za boljšo vidljivost, tudi v slabo osvetljenih pogojih. Aparat Saver CF je kompakten in lahek tako, da ga je mogoče nositi ali kot naprsno torbo ali preko ramen. Ker je izdelan iz visoko odpornih materialov, ga lahko perete in je negorljiv, omogoča pa tudi prosto odtekanje vode.

 

Do 15 minut življenjsko pomembnega zraka

Aparat Dräger Saver CF ima preprost in zanesljiv reducirni sistem z odličnimi značilnostmi toka, ki zagotavlja stalen pretok zraka, dokler se tlačna posoda popolnoma ne izprazni. Preden se zaloga zraka iztroši, se oglasi alarm. Aparat je mogoče opremiti z tlačnimi posodami, ki imajo dovolj prostora za 10 ali 15 minut oskrbe z zrakom. Negorljiva kapuca je opremljena z velikim vizirjem za maksimalen periferni vid.

 

Nove možnosti za dodatno varnost in vzdržljivost

SE različica aparata vključuje novo razvito elastično tesnilo za vrat, ki zagotavlja neprimerljivo odpornost proti visokim temperaturam, plinom iz ozona in dizelskim hlapom, ki so pogosto prisotni v strojnicah in na podobnih krajih. To pomeni leta zanesljivega in brezskrbnega delovanja, tudi v najslabših pogojih. Standardne enote Dräger Saver CF15 je mogoče naknadno opremiti z možnostjo SE.

 

Zaščita z nezahtevnim vzdrževanjem

Aparat Dräger Saver CF je zelo nezahteven glede servisiranja oziroma vzdrževanja. Prosojno okence tako na mehki torbi kot trdem ohišju vam omogoča, da lahko kadar koli zlahka preverite merilnik tlaka v tlačni posodi, brez razstavljanja enote. Na aparat Saver CF se lahko vedno zanesete.

 

Izpolnjuje vse ustrezne standarde in normative

Aparat Dräger Saver CF je skladen s standardom EN1146 (2005), certifikatom registra Lloyd glede požarne ustreznosti in certifikatom registra Lloyd glede ustreznosti tipa. Poleg tega je aparat skladen tudi s konvencijo SOLAS, poglavje II-2, Direktivo o pomorski opremi, Direktivo o tlačni opremi in standardom ISO 23269-1:2008. Antistatične različice so primerne tudi za uporabo v eksplozivnem ozračju (ATEX, cona 0).

 

 

CF 10

CF 15

CF 15 CC

Dimenzija (V × D × G)

260 x 510 x 190 mm

260 x 510 x 190 mm

260 x 560 x 190 mm

Tlak

200 bar

Zračni dotok v kapuco

35 – 37 l/min

Standardi

EN1146:2005, ISO

23269-1:2008, ISO

23269-4:2011, konvencija

SOLAS, poglavje II-2, Direktiva

o pomorski opremi in Direktiva

o tlačni opremi. Različice

aparata Dräger Saver CF s

trdim ohišjem in antistatično

mehko torbo so primerne za

uporabo v eksplozivnem ozračju

(ATEX, cona 0).

EN1146:2005, ISO 23269-1:2008, konvencija SOLAS, poglavje

II-2, Direktiva o pomorski opremi in Direktiva o tlačni opremi.

Teža (trda torba)

5,9 kg

6,9 kg

/

Teža (mehka torba)

4,2 kg

2,5 kg

4,5 kg

Tlačna posoda

2L (aluminij)

3L (jeklo)

3L (CFK)

 

 

 

Sorodni izdelki

  Piškotki za analitiko
  Ti se uporabljajo za beleženje analitike obsikanosti spletne strani in nam zagotavljajo podatke na podlagi katerih lahko zagotovimo boljšo uporabniško izkušnjo.
  Piškotki za družabna omrežja
  Piškotki potrebni za vtičnike za deljenje vsebin iz strani na socialna omrežja.
  Piškotki za komunikacijo na strani
  Piškotki omogočajo pirkaz, kontaktiranje in komunikacijo preko komunikacijskega vtičnika na strani.
  Piškotki za oglaševanje
  So namenjeni targetiranemu oglaševanju glede na pretekle uporabnikove aktvinosti na drugih straneh.
  Kaj so piškotki?
  Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo in beleženjem piškotkov.V redu Več o piškotkih