PSS AirBoss Active
PSS AirBoss Angile
PSS AirBoss Connect
Dihalni aparat Dräger PSS AirBoss
Dihalni aparat Dräger PSS AirBoss
Dihalni aparat Dräger PSS AirBoss
Dihalni aparat Dräger PSS AirBoss
PSS AirBoss Active
PSS AirBoss Angile
PSS AirBoss Connect
Dihalni aparat Dräger PSS AirBoss
Dihalni aparat Dräger PSS AirBoss
Dihalni aparat Dräger PSS AirBoss
Dihalni aparat Dräger PSS AirBoss
PSS AirBoss Angile
PSS AirBoss Connect
Dihalni aparat Dräger PSS AirBoss
Dihalni aparat Dräger PSS AirBoss
Dihalni aparat Dräger PSS AirBoss
Dihalni aparat Dräger PSS AirBoss

Dihalni aparat Dräger PSS AirBoss

Šifra:
Dräger PSS® AirBoss velja za enega najbolj ergonomičnih ter najlažjih dihalnih aparatov za gasilce. S pomočjo izkušenih gasilcev po vsem svetu ter na podlagi inovacij in tehnologije smo zasnovali še bolj varen in udoben dihalni aparat. Pestra izbira dodatne opreme oziroma poljubna konfiguracija, daje kupcu možnost prilagajanja glede na potrebe in finančni razpon.

 

 

 
DODAJ NA SEZNAM POVPRAŠEVANJA

Dihalni aparat Dräger PSS AirBoss

 

 

Vrhunsko prileganje

Ergonomična zasnova dihalnega aparata PSS® AirBoss močno zmanjša telesni napor uporabnika, ki je posledica prenašanja dihalnega aparata. Ključne lastnosti so med drugim prilagoditev višine, gibljiv in drsni pas ter enostavno prilagoditev trakov, zaradi česar se dihalni aparat prilega gasilcem vseh velikosti. Zasnova, ki temelji na prostornem ogrodju, poskrbi za nizko težo in majhno velikost, težišče sistema pa je vedno na optimalni točki in zagotavlja odlično porazdelitev teže. Zaradi nizke teže in neprekosljive ergonomske zasnove uporabniki doživljajo manjše telesne napore ter obremenitve, kar vodi do manjše porabe zraka. Dihalni aparat PSS® AirBoss ima prav tako napeljave za različne možnosti postavitev LDV, merilnika ter cevi za reševanje na vsakem ramenu ter na pasu, kar omogoča namestitev po želji. Reducirno kolesce, katerega priključitev je enostavna, poenostavi odstranjevanje in montažo jeklenk. Priključek za jeklenke Quick Connect pa še dodatno skrajša čas, potreben za zamenjavo tlačne posode. Naš univerzalni trak za jeklenke omogoča konfiguracije za enojne ali dvojne tlačne posode. Za hitrejšo zamenjavo tlačnih posod smo razvili univerzalen trak za tlačne posode in sponko, ki med drugim poskrbi, da se sistem dihalnega aparata med uporabo ne premika. Tako boste lahko uporabili enojno ali pa dvojno tlačno posodo, če bodo tako narekovale okoliščine, z enim samim sistemom.

 

Izboljšana varnost

Dihalni aparat PSS® AirBoss ima velike odbojne površine, ki izboljšajo vidnost gasilcev ter poenostavijo prepoznavanje članov ekipe, ki potrebujejo pomoč. Še dodatno pa boste izboljšali varnost, če dihalni aparat PSS® AirBoss opremite s sistemom Personal Alert Safety System (PASS). Sistem PASS poskrbi za varnostne lučke na prednji in zadnji strani sistema dihalnega aparata. Če gasilec potrebuje pomoč, sistem PASS sproži značilen, jasno viden in dobro slišen alarm – npr. v primeru padca ali udarca, če se gasilec ne premika, ko je raven zraka v tlačni posodi nizka, v primeru visoke toplotne obremenitve ali v primeru ročne aktivacije klica na pomoč.
Poleg položaja uporabnika lahko varnostne lučke sporočajo tudi stanje napolnjenosti tlačne posode za zrak, in sicer s spreminjanjem barv, kar omogoča hiter dostop do najpomembnejših informacij že na pogled. Ko uporabnik odpre jeklenko, se samodejno aktivira tudi stikalo sistema PASS – tako ga ne boste nikoli pozabili uporabiti. Za še večjo varnost smo posebej zasnovali tudi integriran sistem, ki preprečuje zapletanje žic in kablov med tlačno posodo in hrbtno ploščo. Dihalni aparat PSS® AirBoss ima tudi ročaja, za katera je mogoče zgrabiti v primeru potrebe po evakuaciji oz. reševanju gasilca. Na dihalni aparat PSS® AirBoss je mogoče namestiti tudi dodatni prikazovalnik stanja tlačne posode. Prikazovalnik je vedno v vidnem polju, gasilcu pa omogoča konstanten.

 

Samodejni sistem za preverjanje stanja članov ekipe

Naš napredni samodejni sistem za preverjanje stanja članov Dräger FireGround vodjem omogoča dostop do informacij o uporabnikih sistemov dihačnega aparata v živo – tako lahko zagotovijo varnost uporabnikov sistemov dihalnih aparatov med vsako nalogo.
S pomočjo sistema Dräger FireGround lahko vodje s svojo ekipo komunicirajo na dodaten nebesedni način. Dihalni aparat PSS® AirBoss je mogoče opremiti z radijsko povezavo za prenos podatkov, ki vsakega uporabnika poveže z aplikacijo Dräger FireGround. Za več podrobnosti o našem samodejnem sistemu za preverjanje stanja članov ekipe si oglejte brošuro o aplikaciji Dräger FireGround.

 

Beleženje podatkov

Naprave PASS dihalnega aparata PSS® AirBoss so opremljene z zapisovalnikom podatkov, ki samodejno zabeleži alarme, zračni tlak, stanje baterije ter druge pomembne informacije. Ti podatki kot tudi opombe osebe, odgovorne za vhodni nadzor, ter druge informacije se shranijo v aplikaciji Dräger FireGround. Beleženje podatkov v več korakih poenostavi shranjevanje in dostop do poročil o dogodkih ne glede na okoliščine.

 

Združljivost s tehnologijo Bluetooth

Dihalni aparat PSS® AirBoss Connect smo zasnovali za prihodnost, zato je opremljen z vmesnikom Bluetooth, ki predstavlja temelj za zagotavljanje združljivosti z najnovejšimi inovacijami družbe Dräger.

 

KONFIGURACIJE

Dihalni aparat PSS® AirBoss je na voljo v treh standardnih konfiguracijah:
– Dihalni aparat PSS® AirBoss Active ima mehanski merilnik, odlikujeta pa ga nizka teža in preprosta uporaba.
– Dihalni aparat PSS® AirBoss Agile z vgrajeno napravo PASS ima dodatne varnostne funkcije.
– Dihalni aparat PSS® AirBoss Connect je opremljen z naprednimi senzorji ter je združljiv z aplikacijo Dräger FireGround, zato omogoča popolno spremljanje razmer.

 

Sorodni izdelki

  Piškotki za analitiko
  Ti se uporabljajo za beleženje analitike obsikanosti spletne strani in nam zagotavljajo podatke na podlagi katerih lahko zagotovimo boljšo uporabniško izkušnjo.
  Piškotki za družabna omrežja
  Piškotki potrebni za vtičnike za deljenje vsebin iz strani na socialna omrežja.
  Piškotki za komunikacijo na strani
  Piškotki omogočajo pirkaz, kontaktiranje in komunikacijo preko komunikacijskega vtičnika na strani.
  Piškotki za oglaševanje
  So namenjeni targetiranemu oglaševanju glede na pretekle uporabnikove aktvinosti na drugih straneh.
  Kaj so piškotki?
  Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo in beleženjem piškotkov.V redu Več o piškotkih